Thursday, November 29, 2007

Yeayyy!!!

Sudah dua minggu aku tak update blog. Bukan aku malas, tapi selepas aku ditempatkan di sebuah site project yang mem-block banyak situs-situs favourite aku (termasuk Blogger), aku dah macam patah kaki. Atau aku rasa lebih tepat, patah hati. Aku patah hati sebab bukan selalu aku ada semangat nak menulis macam 2-3 minggu kebelakangan ni. Bila tiba satu fasa malas tu, aku malasssssssss nak mampus! Tapi bila tengah rajin, rajinnnnnnnnn gila babso! Contohnya, ada sekali tu aku tersangatlah rajin nak mengemas rumah. Aku punya mood mengemas tu, kalah mana-mana pembantu rumah. Dari pagi ke malam aku still tak selesai. Dan akhirnya aku stop bila aku rasa memberus bilik air sampai dekat nak dua jam is considered melampaui batas kewarasan manusia. Hehe :D

Alkisahnya...aku berdukacita selama dua minggu ni. Tiap-tiap hari ada saja benda nak tulis, tapi bila nak login saja ke Blogger...damn, proxy sini block! Macam-macam helah aku cuba. Aku cuba URL Redirection, guna website anonymizer, aku try anonymous surfing....hah! Baru boleh! Terima kasih KPROXY! Sekarang aku dah boleh update blog balik, yeayyyy!!!!!

...
...
...
...
......
.........
Mmmmm......

Nak tulis apa ya?
Uhuuuu ;'(


8 comments:

Aziya said...

Anonymous proxy ?

wahh... dahsyat.... Tabik2

Jgn kantoi balik udah ler...

hei sunday! said...

tulis la pasal kumbang terbang...

Azzu said...

to aziya:
harap2 tak kantoi la :)

to hei sunday!
kumbang terbang dah tak hip dah skang ni utk ditulis, hehe :D

tumpanglalu said...

kproxy ni ble pakai mana2 browser ka?

*heartbeat* said...

sesi memberus bilik air adalah sesi melepaskan kemarahan ati terhadap seseorang atau keadaan tertentu.

itulah saya.

Azzu said...

to tumpanglalu:
stakat ni guna kat IE dgn Firefox no hal..tp tak taw la pulak kalau awak gune netscape ke, opera ke, sbb sy xpenah try :)

to heartbeat:
haha, memberus dgn penuh rasa marah (aku boleh bayangkan) :D aku kalau marah aku makan, tp seingat aku, kalau aku sedih pun aku makan. haiya :">

kebaya sweetheart said...

saya kalo sedih, saya berenang. hehe. kalo nangis tak nampak. kalo sembab tak rase. kalo pedih air kolam bleh kasi cleanse muka balik. hehe.

pasal tu saya montel. saya dah lama tak sedih. so, saya dah lama tak berenang. LOL.

tumpanglalu said...

ooo bgs ni sbb sbelum ni aku nak guna torrify.com syarat dia kena guna firefox. dan jd lembab lak system.