Friday, May 23, 2008

Seven (7) Reasons Why You Would Not Want Me As Your Girlfriend!

Aku telah di-tag dengan liciknya oleh Cik Surie! Dan dengan meletakkan link ke blog Cik Surie tersebut, aku dengan sengaja telah membuatkan kau orang semua masuk ke perangkap Cik Surie seperti aku, haha :D Kalau tengok dari tajuk tag ni, macam tak sesuai je aku nak jawab, sebabnya aku telahpun selamat bertunang. Tapi sedikit sebanyak, kau orang akan nampak betapa CEKALnya Si Dia menerima segala kelemahan-kelemahan aku tu dengan seadanya, haha ;P

OK, here are the reasons:

1) I'm super CEREWET sehingga merimaskan other people.
I do everything with the utmost attention and care. That's why I'm good in writing proposals :D Just look at this post title for example: I wrote "Seven" followed by "(7)" just so that this post will never start with a number (standardization, that's the game) :D Now, can someone tell me, who would want a girlfriend who say things like: "I think your notebook is not properly aligned to your workspace table" ?

2) I always wash my hands TWICE. Sometimes more than that.
It seems to annoy some people, but I just want my hands to be REALLY clean, OK? I know that many out there prefer not to seek for f-r-e-a-k-s, but at least my hands are cleaner than yours *nya nya nya*

3) I am very, very stubborn and I love to argue!
Thick-headed and mulish and always ready to disagree. Hehe :D Why not? It's stimulating! The debates are always friendly, BUT not for the soft-hearted. Sorry!

4) I speak my mind too honestly. You asked for opinion? Well, YOU asked for it!
Don't ever asked me questions like "How do I look?" or "What do you think about my new song?" when you are not accustomed to my guileless remarks. If I don't like it, I'll tell you straight to your face and you wish I'd be more merciful like Simon Cowell.

5) I'm very indipendent and physically strong :D
There's no need to pamper me like a princess. I can walk for miles if you left me behind. I'll pick a fight with you and beat you in arm wrestling. I'd applied for store worker job as part time before, and during that time I'd loaded and unloaded boxes into trucks! No kidding. No guy wants a girlfriend that's tougher than him. Enough said.

6) I'm too unique for your liking.
Ruffle shirts with an unbecoming skirt matched with a pair of ballet pumps. That's me, a mismatch of everything that's simply horrendous (according to my friends). What is fashion? Though sometimes I look a tad frumpish, I prefer to be unique and not to follow any trend, because I believe that I'm not the type of mass produce individual :P I'm ORIGINAL. Yup, I'm THAT crazy.

7) I think I cook better than your momma :P
This is an opinion coming from a person who have all those qualities above. You decide!

Teruk kan perangai aku? Hehe :P Mungkin disebabkan perkara-perkara di ataslah aku tidak berjumpa dengan The Man/Mr Right/Soulmate sebelum ini. Tapi kerana aku percaya setiap manusia berubah dengan kemahuan, aku akhirnya tunduk dengan seorang laki-laki yang sememangnya layak mengubah aku. Si Dia telah mengajar aku erti sabar, erti dengar, erti buka mata, erti buka hati, lansung mengubah aku menjadi seseorang yang kurang ekstrim, kurang unyielding.

Dan untuk sebab tambahan mengapa kau orang tak akan mahu mengambil aku sebagai awek ialah kerana aku kini tunangan orang. Yeayyy for that! :">

Aku Tak Lagi Panas Baran (Satu Kenyataan)

Aku ni dah lama tak marah-marah. Bukannya aku teringin nak marah, cuma agaknya sebab dah lama sangat tak betul-betul naik angin, bila aku naik angin semalam, aku rasa macam nak meletup dada aku, sampai panas rasa belakang mata aku, sampai perit rasa tekak aku. Rasa macam nak menjerit, nak mencarut, tapi aku tahan-tahankan. Makin sakit rasanya. Inilah namanya penyakit STRESS, penyakit abad millennia ni.

Alkisahnya mood aku sangat OK semalam. Aku happy. Demo tentang sistem pengurusan aset berjalan lancar di pejabat. Tengaharinya aku makan lauk sedap. Pulang ke rumah dijemput tersayang. Singgah makan Soto dan Nasi Beriyani Gam Daging di Kafe Mak Tim. Selepas mengambil Luna (Gen2 aku) di rumah Si Dia, aku terus memandu pulang ke Seksyen 2.

Sewaktu memasuki simpang Seksyen 2, dengan tak semena-mena, kereta Kancil toek di belakang memotong dan menghimpit aku. WTF, jahanam sungguh. Sudahlah di kiri-kanan penuh dengan kereta orang-orang yang berhenti makan di gerai-gerai, nak tak nak aku terpaksa membunyikan hon (hakikatnya aku benci membunyikan hon). Terus dia potong tajam masuk depan aku, hampir smooth macam Moonwalking Micheal Jackson, tapi tak cukup smooth sebab aku nyaris melanggar bumper Kancil tu.

"BARUA!!!!!!" Aku jerit sekuat hati dalam kereta sambil tunjuk fuck-fuck-fuck kat pemandu Kancil bodoh tu. Aku rasa meremang bulu roma, berderau darah panas aku. Aku rasa tak ubah macam Mel Gibson dalam Braveheart, siap siaga nak berperang. Aku mengucap panjang, aku baca doa Nabi Yunus banyak-banyak. Ketika memperlahankan Luna berhampiran lampu trafik, Kancil bangang tersebut masih di depan aku. Aku cuba nak tenangkan hati, tapi dada aku makin sakit bagai dicucuk-cucuk sampai aku terpaksa tekan kuat-kuat tulang dada aku nak menahan sakitnya. Tangan aku masih terangkat mengacung jari tengah. "Mati kau lahanat! Mati kau!"

Stranger-Yang-Celaka, kau bernasib baik tak mengenali aku beberapa tahun dahulu. Aku tak akan teragak-agak untuk melanggar kereta kau dari belakang, keluar dari kenderaan aku, dan mengajak kau untuk fight dengan aku. Kau jangan berani mempersendakan aku kalau aku betul-betul buat macam tu, sebab bukannya aku tak pernah buat dulu....Cuma sekarang aku ingin jadi orang yang berbeza, yang lebih kuat! Aku tak mahu menjadi seorang yang lemah, yang lemas dengan amarah dan tak dapat mengawal diri sendiri! So, "Fuck of! Semoga kereta kau terbalik esok"

Monday, May 05, 2008

Ticky-tacky TAC Tacking

Aaaahhh...I love technology. During the early 90's, I had to go to the Post Office to make some bill payments, to renew my license, to pay my semester fee, etcetera etcetera....now I just need to switch the Internet, open my Firefox, type this URL --> http://www.cimbclicks.com.my (I consider myself a die-hard CIMB customer, and I've been with them since the name Bank Bumiputra (M) Berhad), login, go to the Transfer section, request TAC and wallah...!!!! Er......(after 10 minutes)...where's my TAC???

(After 2 hours)

Where's my TAC dude?!!!
*very, very angry and ready to smash my notebook*

(After 4 hours)

I must be crazy to wait for 4 hours for a TAC!!! And yet, I still haven't receive any SMS from CIMB until now! According to Si Dia, there's nothing new about this issue. He has been facing the same problem for over a month! He told me that he usually request for a TAC in the morning and will only receive the TAC messages (and loads of it!) at the end of the day!! One hell of a facility you have there CIMB... *very disappointed*

Dear CIMBClicks Support Team,

I have a few accounts with other banks, and I've never had any problems with receiving TAC before. Most of the TACs were received within 3-4 minutes. Now, THAT'S what we call as Internet Banking, CIMB! If you guys expect that we don't really bother about this, and keep giving us lame excuses when we call you up, then you're WRONG! Due to this, I might soon close my CIMB account, my loved ones might also do the same, and so do a few of your customers out there. I urge you guys to do something about it.

For 4 hours, I can simply walk to the nearest CIMB, do my Transfer via the ATM machine, stop by at a mamak stall, order teh tarik and roti telur, finish my meal, order another roti telur, finish my second roti telur, walk back to the office, look at my mobile to check for incoming SMS...and still found....NO TAC message in the Inbox.

BAD. Very, very BAD.

Regards,


Your Frustrated Customer.