Friday, May 23, 2008

Seven (7) Reasons Why You Would Not Want Me As Your Girlfriend!

Aku telah di-tag dengan liciknya oleh Cik Surie! Dan dengan meletakkan link ke blog Cik Surie tersebut, aku dengan sengaja telah membuatkan kau orang semua masuk ke perangkap Cik Surie seperti aku, haha :D Kalau tengok dari tajuk tag ni, macam tak sesuai je aku nak jawab, sebabnya aku telahpun selamat bertunang. Tapi sedikit sebanyak, kau orang akan nampak betapa CEKALnya Si Dia menerima segala kelemahan-kelemahan aku tu dengan seadanya, haha ;P

OK, here are the reasons:

1) I'm super CEREWET sehingga merimaskan other people.
I do everything with the utmost attention and care. That's why I'm good in writing proposals :D Just look at this post title for example: I wrote "Seven" followed by "(7)" just so that this post will never start with a number (standardization, that's the game) :D Now, can someone tell me, who would want a girlfriend who say things like: "I think your notebook is not properly aligned to your workspace table" ?

2) I always wash my hands TWICE. Sometimes more than that.
It seems to annoy some people, but I just want my hands to be REALLY clean, OK? I know that many out there prefer not to seek for f-r-e-a-k-s, but at least my hands are cleaner than yours *nya nya nya*

3) I am very, very stubborn and I love to argue!
Thick-headed and mulish and always ready to disagree. Hehe :D Why not? It's stimulating! The debates are always friendly, BUT not for the soft-hearted. Sorry!

4) I speak my mind too honestly. You asked for opinion? Well, YOU asked for it!
Don't ever asked me questions like "How do I look?" or "What do you think about my new song?" when you are not accustomed to my guileless remarks. If I don't like it, I'll tell you straight to your face and you wish I'd be more merciful like Simon Cowell.

5) I'm very indipendent and physically strong :D
There's no need to pamper me like a princess. I can walk for miles if you left me behind. I'll pick a fight with you and beat you in arm wrestling. I'd applied for store worker job as part time before, and during that time I'd loaded and unloaded boxes into trucks! No kidding. No guy wants a girlfriend that's tougher than him. Enough said.

6) I'm too unique for your liking.
Ruffle shirts with an unbecoming skirt matched with a pair of ballet pumps. That's me, a mismatch of everything that's simply horrendous (according to my friends). What is fashion? Though sometimes I look a tad frumpish, I prefer to be unique and not to follow any trend, because I believe that I'm not the type of mass produce individual :P I'm ORIGINAL. Yup, I'm THAT crazy.

7) I think I cook better than your momma :P
This is an opinion coming from a person who have all those qualities above. You decide!

Teruk kan perangai aku? Hehe :P Mungkin disebabkan perkara-perkara di ataslah aku tidak berjumpa dengan The Man/Mr Right/Soulmate sebelum ini. Tapi kerana aku percaya setiap manusia berubah dengan kemahuan, aku akhirnya tunduk dengan seorang laki-laki yang sememangnya layak mengubah aku. Si Dia telah mengajar aku erti sabar, erti dengar, erti buka mata, erti buka hati, lansung mengubah aku menjadi seseorang yang kurang ekstrim, kurang unyielding.

Dan untuk sebab tambahan mengapa kau orang tak akan mahu mengambil aku sebagai awek ialah kerana aku kini tunangan orang. Yeayyy for that! :">

15 comments:

_s.u.e.r.i.e said...

dan kerana itu juga lah aku sgt salute erik.. haha! tp beh.. harus igt kenapa erik capable utk handle yu. nak tawu? sbb he can gives yu more than thousand reasons for not letting u go away frm his eyes and being his soulmate :) i bet

tp aku tataw plak ko neh basuh tgn smpi berkali2.. ekekee

beh.. point no 6 tu kan, aku t'igt psal bikini string yg yu cite dlu mase kita kt kl plaza tu beh.. haha

Nurul Mardhiah said...

3) I am very, very stubborn and I love to argue!

p/s; agreeed! tapi berkat kesabaran ko, dah pun jadi tunangan erik. aku bangga duh'.

AzizulHafiz said...

klu dah sayang, ape kesah... betul x??

hehehe...

-salam singgah- ;)

Azzu said...

to beh:
heeee ;"> i think u're right. tp it's not one sided, it's mutual baby *wink

yes, cuci tgn tu mmg masalah la. kdg2 nak kurangkan, tp tercuci byk kali gak, keke

ekeke, ha'ah, aku pon igt. well, aku xmacam dulu lagi dah. aku bukan lagi gadis ipanema :P

to kiah:
timekasey kiah :) kau pun byk menolong aku dulu. *hugs

to azizulhafiz:
betul! ;)
terimakasey singgah kemari!

Nurul Mardhiah said...

7) I think I cook better than your momma :P

ohsum. ape lagi, ajak la aku bertandang ke rumah untuk makan tenghari . orang yang tak pandai masak mcm aku sentiasa menunggu peluang merasai home-cook.

Azury said...

Kuasa Allah jadikan air untuk sejukkan api, and Eric does compliment u best :) Kawin cepaaaaaaaatttttttttt!!

Aziya said...

applause..applause.... aku pun suka basuh tangan lebih dua kali... macam habit...

siapa jd mangsa TAG kamu nanti nie *sorok*

Aziya said...

alamak.. terpaksa jawab TAG kamu... menyesal masuk blog kamu awal2.. hahhaha.. tunggu yek

Azzu said...

to kiah:
mcm kau xtaw aku segan nak ngajak time rumah tgh lintangpukang ni, keke. tunggu aku dok umah lain. kang aku buat open house :D

to azury:
kalau cukup duit, arini dah kawen azury ui! ekeke :D *xsabor* ;P

Azzu said...

to aziya:
aha..ade gak yg same habit cuci tangan due kali ni. ekeke. dah terperangkap ye? jawab la TAG ni, aku tunggu :D

Sexy.Chewbacca said...

Point number six (6) got my attention. Kudos for being original. I've been dying to be one, but always end up slaving over the current fashion.

But what gets me is how most young girls wear the same hairstyle, apparels and shoes. Fucking clones.

Azzu said...

to sexy chewbacca:
i'm no longer THAT original ;) after a friend commented that i look a lot like a thanksgiving turkey "partially nude with too much dressing" (haha), i'm now just another jane doe; not into trends and not into eccentric fashion.

now i blend with the crowd very well, i might as well be invisible :P

glownana said...

and for all that reasons laaa encik erik sayang cik azzu. ;)

mr. lee said...

I am very, very stubborn and I love to argue.

gosh, so do i. but we can try.

but err, when can we start?
hahaha. :p

Azzu said...

to nana:
hehe. maybe sbb2 itu. maybe juge sbb2 lain ;D hee~

to mr lee:
i don't think two stubborn heads should get connected. there'll be world war III, hehe