Wednesday, October 31, 2007

Aku Ni Pemalas

Ada orang tanya aku kenapa tak update blog? Alahai....yang betulnya aku ni memang malas sikit. Tiap-tiap hari, ada saja idea aku nak tulis, tapi itulah..aku MALAS.

Tolong pukul aku sikit.

Kalau malas jangan buat blog, pandai! Nak tutup sayang pula, ya lah, banyak juga aku dah tulis sejak terbabit dengan blog ni. Cerita ada, luahan hati ada, sajak-sajak jiwang berkarat-karat ada...Kadang-kadang bila baca balik kelakar, sedih ada, malu dengan diri sendiri pon ade, hehe ;P

Apa-apa lah Cik Mahzura!!!

No comments: