Friday, June 18, 2010

Semakin Dekat...

Wow....dah 36 minggu plus plus rupanya aku mengandung. Dah tak lama lagi dah! Perasaan aku ni excited ada, gerun ada, resah-gelisah ada, happy sampai rasa nak berjoget-joget pun ada. Bercampur-baur semuanya. Kalau dilihat pada ticker baby-gaga dan daisypath tu, penanda kedua-duanya sama je. Kat HUJUNG. Seelok sahaja aku dan suami menyambut Ulangtahun Perkahwinan kami yang pertama, dalam seminggu lepas tu, aku insyaAllah...BERANAK.

Pandai suami aku bajet ;P



2 comments:

D.O.U.B.L.E...S said...

betul la pandai laki ko bajet ya....aku doakan yang terbaik untuk ko ...

Aku A-Z-Z-U said...

kekeke..thanks CT ;)