Wednesday, January 16, 2008

Sementara Itu...

Sudah beberapa minggu aku diam, lansung tak sempat nak update blog. Bebanan kerja, dan beberapa perkara yang aku harus selesaikan telah mencuri waktu aku untuk menulis (walaupun bukannya bercerita sesuatu yang penting) di sini. Perkara-perkara yang aku sedang usahakan ini, insyaAllah akan membuahkan hasil pada awal Februari ;) Nanti akan aku khabarkan, war-warkan, doakan semoga berjaya ya?

Sementara itu, dalam fasa hampir comatose ni aku hanya sempat selitkan ini untuk hiburan kau orang. Sila lah layan klip video dari one of my favourite band, Múm, dengan lagu mereka "Weeping Rock, Rock"...



Enjoy...

2 comments:

hei sunday said...

In the longest of nights
Stir him at your breast
In silence - row him, row him


english rupe nyer....kekkeke icelandic band mmg genius laaa...indah lagu niee...luluh hati...

Azzu said...

tu la kan? sekali dengar kite ingat dier nyanyi bahase dier. pelat dier kuat lagi kot :D

tp lirik tu agak explicit kan? ;)