Thursday, June 28, 2007

Sama Atau Sama? :P

Ini namanya membuang masa dengan cara menyeronokkan. Aku dah cuba banyak gambar, tapi percaya atau tidak yang celebrity look-alikes aku kebanyakkannya LELAKI! Muka habis jantan pulak tu! Macam Charles Bronson, Keanu Reeves, adoi adoi! Last-last gambar yang ni keluar result OK sikit. Mungkin muka aku dalam gambar ni more feminine kot? Hehe. MENGARUT.


Tapi apa-apa pun, aku rasa muka aku paling sama dengan Nanako <-- ini contoh ayat poyo tak boleh blah ;D hehe

7 comments:

_s.u.e.r.i.e said...

wah... nanako matsushima?
neh sama tang wambut neh.. haha!
ai ade jugak bwat dlu.. tp klaka jegh ai rase.. taleh nk tayang kt public la beh, sbb ai letak pix free hair.. hakhak!

btw smlm pnoh mulot ker beh? i kol seseorg tu, langsong ai x dgr yu mencelah.. haha ;p

Azzu said...

nanako tu mmg sedare ai, beh. mak laen bapak laen. egegeg ;P

smlm molot ai takde la penoh sgt, tapi ai taksub tgk kan si seseorang tu mengkepit handphone antara telinga dengan bahu. macam bwat majik "look ma, no hands!"

kiyut sgt rupe beliaw... ;* ;">

Doyok said...

perghh..marzuki sama ngan artis. lehla cari makan kat jepang :))

Azzu said...

tapi orang2 jepang denga name marzuki je trus rijek bulat2 yok, hehe

KhaL said...

apsal lak? marzuki kan cam sirip² jenama suzuki. ko mesti disanjom tinggi :))

KhaL said...

aiyakk..terkeluar nama betul lak:))

Azzu said...

gegege, name btol kau glamer pe? takmao pakai dah ke?


btw, khal ni singkatan bg ape?
Khalid ke? ;)

aku still xrase org jepang terime marzuki. sbb dlm bahase jepang maruzuki maksodnye BUSOK. <-- pepandei jek