Tuesday, September 16, 2008

Hibernasi & Selamat Hari Jadi

Sudah beberapa minggu aku tak dapat meng-update blog sebab ditugaskan ke AMBank atas urusan kerja. Internet di Beta Room, bilik khas untuk vendor di AMBank diterhadkan capaian Internetnya. Sungguh boring. Semua capaian terpaksa merintangi proksi yang garang dan jahat. Aku pasrah. Tapi kini aku kembali di ofis. Weehuu untuk aku!

BTW, harini (16 September 2008) harijadi ayah aku.... :)


Ayah ada magic touch dan memang pandai ambil hati budak-budak :)

Encik Amri Bin A'ala, selamat harijadi yang ke-59. Azzu sayang ayah! Semoga ayah dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Amin... *pelok* Azzu tak mahu tengok ayah susah-susah lagi. Berhentilah kerja ya? Teman mama kat rumah. Pergilah bercuti mana-mana dengan mama. Honeymoon balik ke? ;D

2 comments:

Azury said...

Aaaaaaaaaaaaa Kak Azuuuuuuuuuu!!!
Boleh tak kitorg lupe wish ayah?? Patut la 16/9 tu rasa macam ada b'day somebody tapi tak ingat sape (sbb 15/9 tu anniversary kitorg). Kesal betul rasa...

Azzu said...

keke, takpe2, call la ayah balek. wish belated birthday :)

haritu mase kazu telefon nak wish birthday, ayah cuti, xkeje. ayah tolong2 mama ngecat umah utk raye, heee :D